Διαφημίσεις Facebook / Instagram

Με 2,9 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως στο Facebook, το Instagram και άλλες τεχνολογίες Meta,
ίσως αναρωτιέστε αν η διαφήμιση είναι η καλύτερη επιλογή για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την
επιχείρησή σας. Η διαφήμιση σε τεχνολογίες Meta είναι μια έξυπνη επιλογή για τις επιχειρήσεις,
είτε είστε επιχείρηση που μόλις ξεκινάει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε αναζητάτε νέους
τρόπους ανάπτυξης και προώθησης.

Οι επιχειρήσεις που διαφημίζονται στο Facebook αποκτούν πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Το Facebook προσφέρει στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις έξυπνα εργαλεία προσέγγισης νέων πελατών και ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας του brand.

Η ομάδα μας βοηθά τους πελάτες μας να δημιουργήσουν και να αξιοποιήσουν τα Facebook Ads με τη μορφή διαφημίσεων εικόνας, βίντεο, καρουζέλ και διαφημίσεων δημοσκόπησης για να δημιουργήσουν ισχυρό κοινό και ενδιαφέρον για την επιχείρησή τους στα εκατομμύρια χρηστών του Facebook.

Το Instagram, μία ακόμα πλατφόρμα της Meta, έχει μια από τις μεγαλύτερες βάσεις χρηστών ανάμεσα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι δραστηριοποιούνται στο Instagram, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand.

Το 26% των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δηλώνουν ότι τείνουν να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες από brands που βλέπουν να διαφημίζονται.
Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, ένας από τους καλύτερους λόγους για την επιχείρησή σας να κάνει διαφήμιση στα social media είναι ότι οι πελάτες σας καθημερινά αφιερώνουν χρόνο σε αυτά.

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στους χρήστες να περνούν χρόνο με πιο σχετικό περιεχόμενο από τις παραδοσιακές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις στα social media είναι εξαιρετικά αποδοτικές κάτι το οποίο οφείλεται στους αλγόριθμους των εργαλείων διαφήμισης που φροντίζουν οι διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών να είναι περισσότερο ορατές σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι διαφημίσεις στα social media θεωρούνται ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία στην διαδικτυακή διαφήμιση. Η δυνατότητα προηγμένης και έξυπνης στόχευσης του κοινού που προσπαθείτε να προσεγγίσετε, έχει οδηγήσει σε αλματώδη αύξηση της ζήτησης για αυτές τις διαφημίσεις.

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον το νέο πρότυπο στην online διαφήμιση όπως εύκολα πλέον μπορείτε να το καταλάβετε.
Μη περιμένετε άλλο, ρωτήστε μας τι μπορεί να κάνει η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εσάς και την επιχείρησή σας σήμερα.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Εάν έχετε κάποιο project, ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσουμε την ιδέα σας, είμαστε εδώ για εσάς.
Ας δημιουργήσουμε μαζί κάτι εκπληκτικό!


1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και την ιδέα σας.
2. Ένας συνεργάτης μας σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσετε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.
3. Ας ξεκινήσει η συνεργασία μας!

Contact Form