Διαφημίσεις Google Ads

Οι επιχειρήσεις που θέλουν γρήγορη ανάπτυξη, απαιτούν άμεσο marketing για την επίτευξη των
στόχων τους. Οι διαφημιστικές καμπάνιες πληρωμής ανά κλικ (PPC) αποφέρουν άμεσα
αποτελέσματα προκαλώντας επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας πιο γρήγορα από την
οργανική ανάπτυξη (SEO).

Οι υπηρεσίες Search Engine Marketing διασφαλίζουν ότι η ιστοσελίδα σας λαμβάνει άμεση δημοσιότητα για το περιεχόμενό της, για ενημερώσεις πληροφοριών και ανακοινώσεις.
Πραγματοποιούμε συχνή βελτιστοποίηση καμπάνιας PPC για να αυξήσουμε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) μεγιστοποιώντας παράλληλα την απόδοση της επένδυσης marketing (ROI).

Οι επιχειρήσεις που θέλουν γρήγορη ανάπτυξη, απαιτούν άμεσο marketing για την επίτευξη των στόχων τους. Οι διαφημιστικές καμπάνιες πληρωμής ανά κλικ (PPC) αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα προκαλώντας επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας πιο γρήγορα από την οργανική ανάπτυξη (SEO).

Τα αποτελέσματα αναζήτησης επί πληρωμή είναι μετρήσιμα και αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα. Σε αντίθεση με τα έντυπα μέσα διαφήμισης, το Google Ads επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν πόσες εμφανίσεις, κλικ και μετατροπές προέρχονται από διαφημιστικές καμπάνιες. Το Google Ads επιτρέπει την ακριβή παρακολούθηση απόδοσης της διαφημιστικής επένδυσης (ROAS).

Οι διαφημίσεις αναζήτησης Google Ads εμφανίζονται σε μια αναζήτηση Google πάνω από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης σε κάθε σελίδα και ταυτόχρονα στο τέλος κάθε σελίδας. Αυτοί οι τύποι διαφημίσεων παρέχουν στους πελάτες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, τυχόν προωθήσεις προϊόντων/υπηρεσιών που βρίσκονται σε εξέλιξη και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες θα θέλατε να μοιραστείτε σχετικά με την εταιρεία σας. Οι διαφημίσεις παρέχουν επίσης έναν σύνδεσμο στους πελάτες για να επισκεφτούν μια καθορισμένη σελίδα στο website σας ή να σας καλέσουν χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των διαφημίσεών σας στο Google Ads είναι ότι μπορούμε να ρυθμίσουμε και να ξεκινήσουμε την καμπάνια σας και στη συνέχεια, να αρχίσουμε να βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα. Αφού ρυθμίσουμε την καμπάνια σας στο Google Ads, έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα.

Οι πρώτοι μήνες λειτουργούν συνήθως ως περίοδος δοκιμών και βελτίωσης των διαφημίσεών σας ώστε να αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τα δεδομένα καμπάνιας για να βελτιώνει συνεχώς τη συνολική απόδοση της διαφήμισής σας. Οι καμπάνιες τύπου Πληρωμή ανά Κλικ (PPC), σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση των οργανικών αποτελεσμάτων (SEO), μπορεί να κάνει τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο μια εταιρεία προωθεί την επιχείρησή της και επιτυγχάνει αποτελέσματα.

Σύμφωνα με έρευνα, το 86% των καταναλωτών βασίζονται στις αναζητήσεις Google για να βρουν τις υπηρεσίες που αναζητούν.
Το Google Ads σας επιτρέπει να εμφανίζεστε τη σωστή στιγμή στα μάτια των πελατών και να πολλαπλασιάζετε τις πιθανότητες
να αγοράσουν από εσάς.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Εάν έχετε κάποιο project, ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσουμε την ιδέα σας, είμαστε εδώ για εσάς.
Ας δημιουργήσουμε μαζί κάτι εκπληκτικό!


1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και την ιδέα σας.
2. Ένας συνεργάτης μας σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσετε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.
3. Ας ξεκινήσει η συνεργασία μας!

Contact Form