Σχετικά

Αγαπάμε να δημιουργούμε εμπειρίες που μεταμορφώνονται σε εμπορικά σήματα, αναπτύσσουν επιχειρήσεις και βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων.

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένο κάθε project, όσο απαιτητικό κι αν είναι, καθώς η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους του web design/development, του graphic design και της φωτογραφίας, του system administration, του marketing και της διαφήμισης. Φυσικά κάθε project μετά την παράδοσή του ενδέχεται να απαιτεί διαρκή τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση. Για τους σκοπούς αυτούς η MediaBranch μπορεί και παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών στους πελάτες της. Η ομάδα μας μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει κάθε ιδέα σας την οποία θα μετατρέψουμε σε ένα ολοκληρωμένο brand της τοπικής ή διεθνούς αγοράς.

Θα μπορούσατε να μας περιγράψετε ως μία εξαιρετικά δημιουργική ομάδα που ακούει πραγματικά τους πελάτες της, αφοσιώνεται στις ανάγκες τους και στο σχεδιασμό για το τελικό αποτέλεσμα. ​

Για εμάς, η πρώτη συζήτηση για μια ιδέα είναι μόνο η αρχή. Συνδυάζουμε την ομάδα μας με τη δική σας για να διασφαλίσουμε ότι θα συμπεριλάβουμε κάθε ιδέα και προτεραιότητα στη διαδικασία που εφαρμόζουμε. Γιατί το αποτέλεσμα για εμάς μετράει πραγματικά.

Να είστε σίγουροι ότι ακούμε κάθε λέξη σας!

Ο επαγγελματικός σχεδιασμός του λογοτύπου, ο σχεδιασμός του branding και της στρατηγικής του, η υλοποίηση του επαγγελματικού σας website ή ηλεκτρονικού καταστήματος, η καθημερινά δυναμική προώθησή τους στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ή μέσω διαφημιστικών καμπανιών, ο σχεδιασμός και η προώθηση του ψηφιακού περιοδικού της εταιρίας σας, είναι μόνο μερικές από τις κορυφαίες ψηφιακές υπηρεσίες μας οι οποίες θα σας δώσουν πραγματικά αποτελέσματα, συνεχή υποστήριξη καθώς και ένα ποιοτικό ψηφιακό οικοσύστημα για την επιχείρησής σας. Εάν είστε έτοιμοι να συνεργαστούμε για να πάμε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημαντικός τομέας επίσης για την υποστήριξη όλων των project που παραδίδουμε είναι φυσικά και αυτός της νομικής προστασίας.

Η MediaBranch τηρώντας την αρχή της για ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης για τους πελάτες της, έχει εξασφαλίσει επίσημη συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο Ελευθερία Παπαδημητρίου & Συνεργάτες (riapapadimitriou.gr), το οποίο έχει κορυφαία εξειδίκευση στον τομέα Πληροφορικής / Τεχνολογίας και Διαδικτύου με σκοπό να προσφέρει την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη νομική προστασία σε κάθε project που απαιτεί νομική καθοδήγηση υψηλού επιπέδου.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Εάν έχετε κάποιο project, ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσουμε την ιδέα σας, είμαστε εδώ για εσάς.
Ας δημιουργήσουμε μαζί κάτι εκπληκτικό!


1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και την ιδέα σας.
2. Ένας συνεργάτης μας σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσετε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.
3. Ας ξεκινήσει η συνεργασία μας!

Contact Form