Ψηφιακές Εκδόσεις

Οι ψηφιακές εκδόσεις (βιβλία, περιοδικά, εγχειρίδια, ebooks κ.α.) είναι πλέον σταθερό πρότυπο
στο κλάδο των εκδόσεων. Η ευκολία δημιουργίας και διανομής, η μείωση του κόστους, η ευκολία νέων
ενημερώσεων και η μεγαλύτερη απήχηση είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής έκδοσης.

Εάν είστε συγγραφέας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στην τελική τιμή του βιβλίου σας το οποίο θα φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων θα πρέπει να συμπεριλάβετε κόστος μεταφοράς, εκτύπωσης, έκδοσης, διανομής, δημιουργίας εξωφύλλου, και άλλες διάφορες χρεώσεις. Ωστόσο, όταν επιλέγετε να εκδώσετε το βιβλίο σας σε ψηφιακή μορφή, μειώνετε πολλά από τα παραπάνω κόστη.

Εάν επιλέξετε την ψηφιακή έκδοση του βιβλίου σας ή οποιουδήποτε άλλου μέσου, εύκολα μπορείτε να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό χωρίς να περιορίζεστε σε τοπικές αγορές, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε περισσότερα κέρδη και πωλήσεις.

Εκατομμύρια δέντρα κάθε χρόνο χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για την παραγωγή βιβλίων περιοδικών, και εγχειριδίων. Με την ψηφιακή έκδοση όλων αυτών, μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε το περιβάλλον εξοικονομώντας χαρτί.

Με τις ψηφιακές εκδόσεις βοηθάτε τους αναγνώστες να εξοικονομήσουν χώρο ο οποίος απαιτείται στην περίπτωση των έντυπων εκδόσεων. Βιβλία, περιοδικά, εγχειρίδια και άλλα έντυπα καταλαμβάνουν χώρο σε βιβλιοθήκες, γραφεία, συρτάρια και πολλές φορές είναι δύσκολη η διαχείρισή τους και η ταξινόμηση.

Οι ψηφιακές εκδόσεις προσφέρουν στους συγγραφείς τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν διάφορες λειτουργίες που δεν είναι δυνατές σε έντυπες εκδόσεις. Το λογισμικό διαφέρει μεταξύ συσκευών, αλλά τα περισσότερα λογισμικά διαθέτουν παρόμοια τεχνολογία. Οι ψηφιακές εκδόσεις μπορούν να περιλαμβάνουν συνδέσμους, βίντεο και ήχο μαζί με το κείμενο. Οι αναγνώστες μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος και τη γραμματοσειρά του κειμένου καθώς και τη φωτεινότητα της οθόνης, προσφέροντας μια πιο άνετη εμπειρία ανάγνωσης. Μπορούν επίσης να αναζητήσουν λέξεις-κλειδιά σε ένα ebook, και να προσθέσουν σχόλια ή σημειώσεις σε μια σελίδα.

Η διαδικασία έκδοσης και παραγωγής έντυπων μέσων είναι μεγάλη. Εδώ έρχεται η ψηφιακή έκδοση που μπορεί να επιταχύνει πάρα πολύ αυτή τη διαδικασία. Οι συγγραφείς μπορούν εύκολα να ενημερώσουν και να δημοσιεύσουν μια νεότερη έκδοση ενός βιβλίου ή περιοδικού χωρίς να ανησυχούν για την αναδιανομή όπως την γνωρίζουμε από το έντυπο βιβλίο. Με τα έντυπα βιβλία, οι επανεκδόσεις είναι δαπανηρές και χρονοβόρες.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η υπηρεσία ψηφιακής έκδοσης;

Ψηφιακή έκδοση
βιβλίου

Ψηφιακή έκδοση
περιοδικού

Ψηφιακή έκδοση
εγχειριδίου

Ψηφιακή έκδοση
καταλόγου προϊόντων

Ψηφιακή έκδοση
εφημερίδας

Ψηφιακή έκδοση
φυλλαδίου προσφορών

Ψηφιακή έκδοση
οδηγιών χρήσης προϊόντος

Μετατροπή οποιουδήποτε εντύπου σε ψηφιακή έκδοση

Ηλεκτρονική διανομή/προώθηση
των ψηφιακών βιβλίων

Πλάνο digital marketing για την προώθηση/πώληση των ψηφιακών σας βιβλίων

Κατασκευή ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου για διαχείριση/πώληση των ψηφιακών σας βιβλίων

Ενημέρωση κάθε ψηφιακής έκδοσης με νέα κείμενα και περιεχομένο όταν απαιτείται.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Εάν έχετε κάποιο project, ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσουμε την ιδέα σας, είμαστε εδώ για εσάς.
Ας δημιουργήσουμε μαζί κάτι εκπληκτικό!


1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και την ιδέα σας.
2. Ένας συνεργάτης μας σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσετε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.
3. Ας ξεκινήσει η συνεργασία μας!

Contact Form