Κατασκευή Ιστοσελίδων

Το 55% της παγκόσμιας κίνησης στο Διαδίκτυο προέρχεται από κινητές συσκευές.
Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό η ιστοσελίδα σας να ανταποκρίνεται άριστα
σε οθόνες smartphone, tablet και laptop.

Μια ιστοσελίδα (website) είναι ένα σημείο αναφοράς για μια επιχείρηση. Αποτελεί ένα σημαντικό επιχειρηματικό εργαλείο που μπορεί να προσελκύσει πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μια υπέροχη ιστοσελίδα μπορεί να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη και εδραίωση της επιχείρησής. Αντίθετα, μια πρόχειρη και αδιάφορη ιστοσελίδα μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο όνομα της επιχείρησής σας, στο λεγόμενο brand.

Η σχεδίαση εξαιρετικών ιστοσελίδων δεν είναι απλή διαδικασία. Στην εποχή μας, οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν υψηλές προσδοκίες για τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται. Έχετε μερικά δευτερόλεπτα έως και χιλιοστά του δευτερολέπτου για να πείσετε τους χρήστες ότι η ιστοσελίδα σας αξίζει το χρόνο τους την πρώτη φορά που την επισκέπτονται.

Κάθε ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί για την επίτευξη διαφορετικών στόχων, από στόχευση πωλήσεων και πελατών μέχρι ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand σας. Όμως, για να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που περιλαμβάνει συγκεκριμένους στόχους θα πρέπει πρώτα να την σχεδιάσετε σωστά.

Είναι σημαντικό κατά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας να βάζετε υψηλή προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών. Εάν δεν τις γνωρίζετε τότε μπορείτε να τους ρωτήσετε. Δεν φαντάζεστε πόσα πράγματα μπορείτε να ανακαλύψετε ρωτώντας το κοινό σας τι απαιτήσεις έχει. Άλλωστε, μια επιχείρηση που έχει ως επίκεντρο το κοινό της και στοχεύει στην αφοσίωσή του στο brand της, θέτει πάντα ως βάση τις ανάγκες του κοινού για οτιδήποτε νέο δημιουργεί.

Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται ιστοσελίδα;

Δίνετε ξεκάθαρα την εντύπωση ότι είστε επαγγελματίας και μπορείτε να προσεγγίσετε κάθε είδους πελάτη. Μια λειτουργική ιστοσελίδα έχει απεριόριστες δυνατότητες πωλήσεων.

Μπορείτε να γίνετε εξειδικευμένη πηγή πληροφοριών στην αγορά που δραστηριοποιείστε. Το κοινό σας θα εκτιμήσει τη γνώση που παρέχει η ιστοσελίδα σας.

Το domain name σας (πχ. eponimia.gr) και τα email του ίδιου domain (πχ. [email protected]), βελτιώνουν την ταυτότητα της επωνυμία σας και την αναγνωρισιμότητά της.

Με κατάλληλες τεχνικές SEO οι μηχανές αναζήτησης θα εμφανίζουν την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματά τους, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε περισσότερες ευκαιρίες πώλησης.

Με μια καλοσχεδιασμένη και βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα, μπορείτε να προσελκύσετε απεριόριστους πελάτες και να πραγματοποιείτε πωλήσεις 24/7/365.

Θα βρίσκεστε εκεί που βρίσκονται οι πελάτες σας. Δηλαδή στον παγκόσμιο ιστό. Εάν οι χρήστες δεν σας βρίσκουν στον ιστό, δύσκολα θα σας εντοπίσουν.

Το κοινό σας θα γνωρίσει την ιστορία της επιχείρησής σας, θα ταυτιστεί με τις αξίες της και θα δημιουργήσετε δεσμούς εμπιστοσύνης μεταξύ σας.

Με τα αναλυτικά στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, θα μπορείτε να προσαρμόζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για βελτίωση των πωλήσεων.

Οι ανταγωνιστές σας βρίσκονται online. Εάν οι πιθανοί πελάτες δεν σας βρούνε online τότε θα αναζητήσουν λύσεις στους ανταγωνιστές σας.

Πάνω από 80% των αγοραστών πριν αγοράσουν, αναζητούν στο διαδίκτυο επιχειρήσεις. Εάν έχετε ιστοσελίδα θα εμφανίζεστε στις αναζητήσεις τους.

Οι δυνητικοί πελάτες σας είναι σίγουρο ότι επιθυμούν να έχετε ήδη ιστοσελίδα ώστε να εντοπίσουν εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Με μια ιστοσελίδα μπορείτε να στοχεύσετε μια μεγαλύτερη αγορά σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα που εξυπηρετεί πελάτες μόνο τοπικά.

Όλοι πρέπει να έχουν μία εξαιρετική ιστοσελίδα, γι’ αυτό εμείς στη MediaBranch σας προσφέρουμε εξαιρετικές ιστοσελίδες
προσαρμοσμένες σε κάθε ύψος προϋπολογισμού που σκέφτεστε. Μπορούμε να φροντίσουμε η ιστοσελίδα σας να μοιάζει
εντελώς μοναδική εάν ζητάτε εξ’ ολοκλήρου προσαρμοσμένη σχεδίαση στις ανάγκες σας.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Εάν έχετε κάποιο project, ερωτήσεις ή θέλετε να συζητήσουμε την ιδέα σας, είμαστε εδώ για εσάς.
Ας δημιουργήσουμε μαζί κάτι εκπληκτικό!


1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και την ιδέα σας.
2. Ένας συνεργάτης μας σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσετε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.
3. Ας ξεκινήσει η συνεργασία μας!

Contact Form